Litt om oss

KVK RØR AS ble startet i 2015. Vi har erfarne rørleggere med lang fartstid.

Vi kan hjelpe deg med alt innen rørleggerarbeid. Vårt nærområde er Asker og Bærum men tar også jobber i Oslo og Omegn. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Våre leverandører

Vikingbad
VikingBad AS holder til i Grimstad og er en stolt norsk totalleverandør av synlige VVS-produkter, samt utendørs massasjebad.

Macro Design
Innovative kvalitetsprodukter for fremtidens baderom. Macros fokus er å kunne tilby kvalitetsprodukter som er tilpasset for baderommets tøffe miljø.

Korsbakken bad
Korsbakken samarbeider tett med en rekke europeiske produsenter, – spesielt danske, italienske og spanske, som har markeder som er tidlig ute med nye trender og nytt design.

Gustavsberg
Kombinerer høy kvalitet og smarte funksjoner med nordisk design.

Tapwell
Tapwell er et svensk selskap med skandinavisk estetikk og stor nysgjerrighet på moderne teknologier og aktuelle interiørtrender. De introduserer stadig nye design og utvikler sortimentet med innovative overflatebehandlinger.

Alterna
Alterna har hele spekteret av synlige baderomsprodukter, og gir deg mange alternativer å velge mellom. Du finner både klassiske og tradisjonelle produkter, så vel som produkter i trendy og moderne design.

INR
Skreddersydde dusjløsninger, baderomsinnreding og accessoarer med Nordens fremste kvalitet og med et detaljhåndverk som både synes og føles.

Scala Bad
Scala Bad designer egne produkter med unike løsninger! Designteamet tegner og utvikler produktene fra A-Å. Vår inspirasjon kommer fra designets hjemland Italia, hvor eleganse og funksjonalitet går hånd i hånd.

Oras
Oras står for holdbare produkter av høy kvalitet. Kvaliteten er basert på nordisk fortreffelighet, noe som betyr at de har lang levetid og er tidløse i både form og funksjon. Den omfattende porteføljen av produkter dekker alle kategorier, fra private hjem til offentlige rom.

Geberit
Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomsporselen.

Hansgrohe
Vakker design på baderom og kjøkken og legger vekt på førsteklasses kvalitet. De har en lang rekke premiumprodukter til dusj, bad og kjøkken. Armaturer og blandebatterier til servant, dusj og badekar. Dusjer som hånddusjer, dusjhoder og hodedusjer, Showerpipes og dusjsystemer. Kjøkkenprodukter som kjøkkenarmaturer og kjøkkentilbehør.

Laufen
I over 125 år har det sveitsiske merket LAUFEN stått for presisjon, kvalitet, design og bærekraft i sammenheng med totale baderomskonseptet.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.